Ben je gestrest, overspannen of burn-out en wil je weer balans tussen privé en werk?

N

’s morgens bij het opstaan een uitgeput gevoel hebben.
De wekker gaat. Je drukt de wekker uit en denkt maar één ding: ik wil blijven liggen. Maar dat is niet de bedoeling. Je sleept je zelf uit bed en begint vol tegenzin aan weer een nieuwe dag.

N

Je hebt nergens meer tijd of interesse voor.
Je doet de dingen die je doen moet. Dat lukt nog net. Dan stort je neer op de bank voor de tv. Want voor leuke dingen doen met het gezin of sporten daar is echt geen energie meer voor over.

N

Je blijft maar malen in je hoofd.
Je wil maar één ding: naar bed en slapen. Maar ook dat lukt niet want de gedachtenmolen in je hoofd stopt niet. Je slaapritme is ver te zoeken en je bent doodmoe.

N

Het gevoel dat je niet voldoende presteert.
Met tegenzin doe je je dagelijkse ding, omdat dat moet. Niet wetend waar te beginnen, te veel tegelijk willen doen met de altijd aanwezige ruis van elkaar tegensprekende gedachten. Je voelt weestand maar rusten is geen optie. En aan het einde van de dag heb je nog steeds het gevoel niets te hebben gepresteerd.

Je wilt weer balans in tijd voor jezelf en in tijd voor je gezin?

De rust terug in je hoofd. Vol zelfvertrouwen start je je dag. Eerst sporten, je voelt je fit. Er is veel te doen en te beleven, maar je kiest bewust om tijd te maken voor je gezin.

Mijn missie, mijn passie, is om mensen met burn-out en andere stress gerelateerde klachten weer naar een zinvol en gelukkig leven te begeleiden. Ik spreek uit eigen ervaring en heb mij door studies omgeschoold tot een deskundig energetisch therapeut. Situaties en behoeften van een cliënt weet ik goed in te schatten, waardoor ik een passend behandelplan kan presenteren.

Ben je gestrest, overspannen of heb je een burn-out dan ben je bij PEP op het juiste adres.

Ik weet hoe het voelt om een burn-out te hebben, maar doorzag de valkuilen van mijn eigen burn-outs niet. Ik was hardleers. De oorzaken die ten grondslag lagen aan mijn burn-outs lagen in de privé- of werksfeer, dan wel in een combinatie hiervan. Ik moest drie keer een burn-out doormaken, voordat ik begreep wat ik te leren had. Maar hierdoor ben ik wel in staat mij goed in mensen met dezelfde problemen in te leven. Ik sta sterker dan ooit in mijn kracht en wil niets liever dan anderen hiernaar de weg wijzen.

Ik wilde een eigen praktijk starten. Daarvoor heb ik met passie en toewijding een opleiding tot energetisch therapeut gevolgd en afgerond bij Instituut CAM in Utrecht. Binnen de opleiding bleek mijn specialisatie te liggen bij stress gerelateerde klachten en met name bij burn-out. Daarnaast heb ik verschillende workshops en cursussen gevolgd en heb ik als stagiaire bij meerdere energetische disciplines gewerkt. Dit heeft mij een verruimd pakket aan tools en een brede kijk opgeleverd die ik kan inzetten bij de begeleiding van mijn cliënten.

Je hebt de regie over je leven weer helemaal terug.

N

Positief in het leven staan
Je ziet geen problemen, je ervaart ze als uitdagingen.

N

Je hebt overzicht en maakt gemakkelijk een keuze.
Je hebt de gehele dag gewerkt. De kinderen liggen op bed. jij bent nog niet klaar met deze dag. Vol energie ga je nog een uurtje sporten.

N

In balans
Er is weer balans tussen werk en privé. Je voelt je fit en ontspannen en maakt bewust tijd voor iets leuks.

N

Je kunt de hele wereld aan.
Je bent levenslustig en geniet volop van wie je bent en wat je doet.

Ervaring van een client

PEP….. ik heb een aantal behandelingen mogen ondergaan bij energetisch therapeut Nicolette van PEP. Mede door de aanwezige kennis en kunde van Nicolette heb ik dit als zeer plezierig ondervonden. De huislijke omgeving en warm gastvrij welkom maakt het geheel compleet.

Peter

1e technicus gasturbines

Wil je de balans terug in je leven? De wereld weer vol energie tegemoet treden?

Waarom wachten? Zet vandaag de eerste stap.

Gun je jezelf een opPEPer?

Je ziet tegen alles op, voelt je lusteloos en de chaotische gedachten stroom in je hoofd gaat maar niet weg. Kortom: het leven voelt zwaar. Dan is het tijd om naar praktijk PEP te komen. Ik wijs je de weg naar een zinvol en ontspannen leven. Je staat energiek en vol zelfvertrouwen in de wereld. Je weet wat te doen en wat te laten. Je voelt je in balans.

Behandelingen bij PEP worden vergoed.

De energetische behandelingen van PEP worden in de meeste gevallen door uw zorgverzekeraar vergoedt. Omdat de vergoeding niet in de basisverzekering valt heeft het geen gevolgen voor uw eigen risico. Raadpleeg altijd uw eigen zorgverzekeraar voor de juiste informatie.

Mijn praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG
en geregistreerd bij het RBCZ

 

De eerste stap op weg naar balans in je leven.

Ik besteed intensief aandacht aan het behandeltraject van elke cliënt, transparant en duidelijk. Ik begeleid en ondersteun eenieder op weg naar heel wording. Om een indicatie van tijd en kosten te geven, bied ik behandelpakketten aan. Het boeken van één of meerdere losse sessies is echter ook mogelijk.
Betaling kan op dit moment alleen nog contant in de praktijk.

Hoe ga ik om met stress.

5 sessies van een ongeveer een uur.

De cliënt staat bij elk bezoek centraal. Een eerste sessie is altijd een gesprek, waarbij ik luister en de stress problematiek in kaart breng. Ik verhelder de zorgvraag en behoeften van de cliënt en licht de mogelijkheden van behandelen toe. Ik heb het vermogen om bij elke cliënt precies te voelen wat op dat moment nodig is. In de vervolgsessies zet ik dit vermogen om naar een energetische behandeling. Ik leg uit wat ik doe en begeleid elk traject met evaluaties.

Overspannen en de draad weer oppakken

10 sessies van een ongeveer een uur.

De oorz(a)ak(en) van de stressproblematiek van de cliënt komen vaak van ver. Om negatieve spiralen en vastzittende patronen blijvend te doorbreken en bijbehorend gedrag te veranderen zijn meerdere sessies noodzakelijk. Met verhelderende inzichten tijdens de energetische behandelingen is cliënt in staat blijvende autonomie en balans te creëren.

Burn-out wat nu?

15 sessies van ongeveer een uur

Als je stresslevel hoog is, je spanningsboog op knappen staat en je overwegend negatieve gedachten hebt, heb je tijd nodig om veranderingen toe te staan en te integreren. Een pakket met meer sessies is dan noodzakelijk.

Prijzen
55 euro voor ongeveer een uur
30 euro voor ongeveer een half uur

Ervaring van een tevreden cliënt

Tijdens mij zwangerschap en vlak daarna ben ik bij Nicolette geweest voor een nek/rug massage en energetische behandeling. Heerlijk om zo ontspannen gemasseerd te worden. Je bent weer helemaal nieuw. Tijdens de energetische behandeling gaf de baby duidelijk aan dat Nicolette haar handen niet op de buik mocht leggen.  Dus daar anticipeerde ze direct op. Het was een bijzondere ervaring voor ons allebei. Nicolette je bent een fijn mens, professioneel en je weet wat je doet. Ik kom weer helemaal herboren thuis na een behandeling van je.

Marga

technical assistant

Veel gestelde vragen

Wat is energetische therapie?

Energetische therapie is een holistische therapie. Dit betekent dat ik naar het geheel kijk. Jij als cliënt wordt er helemaal bij betrokken. Het is een alomvattende benadering van wie je als mens, als individu, bent. En brede visie dus, waarbij je begrijpt dat alles met alles samenhangt. Een energetisch therapeut werkt met universele energie die alomtegenwoordig is. Je ziet het niet, maar ik voél het wel. Ik werk op een respectvolle manier met aanraking van het lichaam, waarbij het zelf herstellend vermogen wordt aangesproken.

Ik ben niet spiritueel. Is energetische therapie dan wel iets voor mij?

Volmondig antwoord ik: Ja! Je hoeft niet in universele energie te geloven om het te laten werken. Het werkt namelijk altijd, dat is een universele wet. Op zekere hoogte zijn we allemaal met spiritualiteit bezig. Met zingeving bijvoorbeeld. Bovendien is wetenschappelijk aangetoond dat uitwisseling van energie tussen therapeut en cliënt wel degelijk bestaat. En dat dit meer is dan alleen het placebo-effect. Het kan zijn dat je niet direct iets ervaart, maar de energie die je bij mij ophaalt, werkt thuis zeker door.

Wat voegt energetische therapie toe aan de behandeling van mijn klachten?

In de reguliere zorg worden de pijn en de symptomen behandeld. Ik richt me volledig op de bron van de pijn en de symptomen, kijk waar ze vandaan komen en waar die spanning in het lichaam energetisch ligt opgeslagen. Op mijn bevindingen geef ik een passende energetische behandeling.

Vul het onderstaande formulier in:

14 + 14 =

Tenzij 24 uur van tevoren is afgezegd worden afspraken in rekening gebracht.

Praktijkgegevens:

PEP

Geopend:
Dinsdag 8.00 tot 20.00
Woensdag 13.30 tot 20.00
Donderdag 8.00 tot 20.00
Overige dagen ben ik onder kantooruren wel telefonisch bereikbaar.

06-50210624

Hoogstraat 54
2965AM, Nieuwpoort
Zuid-holland

PEP

Pin It on Pinterest

Share This