Vindt de balans terug bij Nicolette Roest van praktijk PEP in Nieuwpoort.

Graag neem ik je bij de hand om je terug te brengen bij jezelf.

Hoe heb ik de balans gevonden?

Welkom. Wat leuk dat je deze pagina hebt gevonden.
Ik ben Nicolette Roest, eigenaresse van energetische praktijk PEP in de vestingstad Nieuwpoort. Hier werk ik gepassioneerd en liefdevol met bezoekers van mijn praktijk.
Voorheen waren hard werken en goed presteren in een commercieel vakgebied de belangrijkste drijfveren in mijn leven. Maar na drie keer tegen mijn eigen burn-out muren te zijn opgelopen en ik zakelijk en privé niet meer normaal kon functioneren, begreep ik diep vanbinnen dat het anders moest. Ik zocht hulp bij een psycholoog en bij energetisch therapeuten en doorliep met hen de weg naar balans en heel wording. Ik begon mijzelf weer te herkennen en voelde mijn kracht en autonomie terugkomen. Mijn eigen gevoeligheid kwam hierbij ook aan het licht: ik heb het in me om bij anderen burn-out of stressklachten te herkennen en deze met een energetisch behandelplan te begeleiden naar volledige balans.
Ik besloot het roer volledig om te gooien en mijn omscholing werd een feit. Ik startte een opleiding voetreflexologie, gevolgd door een beroepsopleiding tot energetisch therapeut bij het instituut CAM in Utrecht. Beide opleidingen heb ik met succes afgerond. Daarnaast heb ik werk gerelateerde cursussen en workshops gevolgd en heb ik als stagiaire in verschillende energetische disciplines mogen werken.
Ik geniet van het werken in mijn praktijk, voel dankbaarheid naar allen die mijn praktijk bezoeken.
Ik begeleid je met respect naar een ontspannen, zinvolle en energieke manier van leven.
Je hebt het in je!

N

 

Instituut CAM

Utrecht

Bij Instituut CAM heb ik een volledig geaccrediteerde opleiding afgerond. Dit zijn de CAM Therapeut vakdiscipline Energetische therapie, Medische basiskennis op basis van de Plato eindtermen en Psychosociale Basiskennis op basis van de Plato eindtermen. Tijdens deze opleiding heb ik technieken aangereikt gekregen die toepasbaar zijn in mijn praktijk. Het betreft verschillende vormen van energetische therapie, gesprekvoering en meditatietechnieken.

 

N

 

Daarnaast heb ik cursussen gevolgd in onder andere:

Voetreflexpressuur, Bach remedies, Olie en kruiden, Edelstenen, Metamorfose techniek, 
Oor en lichaamskaarsen
, Nek en schouder massage

Iedere cliënt wordt op een bij hem of haar passende manier benaderd en behandeld.
Samen bespreken we welke tools worden ingezet.

 

Door ervaring wijs geworden.

N

stress

N

overspannen

N

burn-out

Reactie van een tevreden Client

“Ik ben slechts één keer voor een energetische behandeling bij Nicolette geweest. En dat bleek precies genoeg om een diep weggestopte ervaring naar de oppervlakte te halen. Ik voelde mij eerst ongemakkelijk verrast, maar het aanraken en doorleven van deze ervaring werd uiteindelijk een prachtig geschenk. Nicolette is een warme en open persoonlijkheid waarbij ik me op m’n gemak voel. Dankjewel voor het stukje persoonlijke begeleiding achteraf. Ik vond de behandeling bij Nicolette heel bevrijdend.”

Mirjam

Wil je ook weer zelf de controle hebben?

samen met jou wil ik daar graag mee aan de slag.

Behandeld worden in een mooie omgeving.

Welkom bij Praktijk PEP, direct gelegen aan de rivier De Lek in de vestingstad Nieuwpoort. De praktijkruimte is in mijn woonhuis. Na een behandeling is een wandeling langs de rivier een prettige mogelijkheid.
In Nieuwpoort kun je overal gratis parkeren, in enkele gevallen met een parkeerschijf. 

Praktijkgegevens:

PEP

Hoogstraat 54
2965AM, Nieuwpoort
Zuid-holland

06-50210624

nicolette(@)pepnieuwpoort.nl

i

KvK-nummer: 61847836
BTW-ID: NL002113489B81

Wil je meer weten van de mogelijkheden binnen mijn praktijk?

Graag sta ik je te woord.

Pin It on Pinterest

Share This